Nieuws

Groene Oren: Arjan het korstmos

  • 30 mei 2023
  • Flora en fauna
  • Leestijd 29 minuten

In de podcastserie Groene Oren vertellen planten, bomen en dieren zélf hun verhaal: wie zijn ze, hoe ziet hun dagelijks leven er uit en hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Luister naar het verhaal van korstmos Arjan en Horst: “Ik ben de oer, oer, oerhen van het universum.”

Het rood dooiermos kan overleven in de kosmische straling van de ruimte.
Flora en fauna

Podcast Groene Oren

Planten, bomen en dieren vertellen zélf hun verhaal: wie zijn ze? Hoe ziet hun dagelijks leven er uit? En hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Ook te vinden in jouw favoriete podcast-app. Luister naar alle afleveringen
Luister naar alle afleveringen
Meer over dit onderwerp