Nieuws

Groene Oren: Brigitte het fluitenkruid

  • 24 december 2021
  • Flora en fauna
  • Leestijd 21 minuten

In de podcastserie Groene Oren vertellen planten, bomen en dieren zélf hun verhaal: wie zijn ze, hoe ziet hun dagelijks leven er uit en hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Luister naar het verhaal van Brigitte het fluitenkruid: "Je vindt ons werkelijk overal, maar tussen de vangrails is favoriet. Kilometerslang staan we daar met z’n allen te wuiven".

 Deze live-aflevering werd opgenomen tijdens het podcastfestival Oorzaken op 3 juli 2021 in de palmenkas van de Hortus Botanicus Amsterdam.

Fluitenkruid vind je werkelijk overal: langs dijken, in bossen en bermen en in de wei.
Flora en fauna

Podcast Groene Oren

Planten, bomen en dieren vertellen zélf hun verhaal: wie zijn ze? Hoe ziet hun dagelijks leven er uit? En hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Ook te vinden in jouw favoriete podcast-app. Luister naar alle afleveringen
Luister naar alle afleveringen