Nieuws

Groene Oren: Beppie en Cecile de vliegenzwammen

  • 01 juli 2021
  • Flora en fauna
  • Leestijd 24 minuten

In de podcastserie Groene Oren vertellen planten, bomen en dieren zélf hun verhaal: wie zijn ze, hoe ziet hun dagelijks leven er uit en hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Luister naar het verhaal van Beppie en Cecile de vliegenzwammen: “Ik vind het jammer dat mensen doen alsof zij het meer voor het zeggen hebben dan wij.”

Vliegenzammen zijn vooral bekend als 'kabouterpaddenstoel'. Ze maken deel uit van het Verborgen Rijk der Fungi. Ontdek die onderaardse wereld!
Flora en fauna

Podcast Groene Oren

Planten, bomen en dieren vertellen zélf hun verhaal: wie zijn ze? Hoe ziet hun dagelijks leven er uit? En hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Ook te vinden in jouw favoriete podcast-app. Luister naar alle afleveringen
Luister naar alle afleveringen
Meer over dit onderwerp