Nieuws

Groene Oren: Marcel de otter

  • 03 juni 2021
  • Flora en fauna
  • Leestijd 24 minuten

In de podcastserie Groene Oren vertellen planten, bomen en dieren zélf hun verhaal: wie zijn ze, hoe ziet hun dagelijks leven er uit en hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Luister naar het verhaal van Marcel de otter: “Ik heb een beetje gekegeld aan de overkant van de weg, want er was nogal wat verkeer en ik zag geen brug." 

De otter is een speels beestje. In Nederland was hij uitgestorven, maar sinds 20 jaar weer helemaal terug!
Flora en fauna

Podcast Groene Oren

Planten, bomen en dieren vertellen zélf hun verhaal: wie zijn ze? Hoe ziet hun dagelijks leven er uit? En hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Ook te vinden in jouw favoriete podcast-app. Luister naar alle afleveringen
Luister naar alle afleveringen