Nieuws

Groene Oren: Gijs de rivierkreeft

  • 17 juni 2021
  • Flora en fauna
  • Leestijd 27 minuten

In de podcastserie Groene Oren vertellen planten, bomen en dieren zélf hun verhaal: wie zijn ze, hoe ziet hun dagelijks leven er uit en hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Luister naar het verhaal van Gijs de rode Amerikaans rivierkreeft: “Wat ik soms wel leuk vind, is om helder water troebel te maken. Dan zie je lekker niks meer.” 

De rode Amerikaanse rivierkreeft is een indrukwekkende, roofzuchtige exoot en vormt een bedreiging voor inheemse planten en dieren. Hij eet alles wat hij tegenkomt en is een ware plaag.
Flora en fauna

Podcast Groene Oren

Planten, bomen en dieren vertellen zélf hun verhaal: wie zijn ze? Hoe ziet hun dagelijks leven er uit? En hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Ook te vinden in jouw favoriete podcast-app. Luister naar alle afleveringen
Luister naar alle afleveringen