Nieuws

Groene Oren: Paulien de eik

  • 20 mei 2021
  • Flora en fauna
  • Leestijd 25 minuten

In de podcastserie Groene Oren vertellen planten, bomen en dieren zélf hun verhaal: wie zijn ze, hoe ziet hun dagelijks leven er uit en hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Luister naar het verhaal van Paulien de eik: “Eikenprocessierups?! Ik heb veel meer last van de eikenbladroller! Maar daar hoor je nou nooit een mens over.”

De eik is de koning van het bos. Met zijn wortels en takken vormt hij een ecosysteem op zich. Daarom zorgen we goed voor deze majestueuze loofboom.
Flora en fauna

Podcast Groene Oren

Planten, bomen en dieren vertellen zélf hun verhaal: wie zijn ze? Hoe ziet hun dagelijks leven er uit? En hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Ook te vinden in jouw favoriete podcast-app. Luister naar alle afleveringen
Luister naar alle afleveringen
Meer over dit onderwerp