Nieuws

Eerste NK Plassen Stampen van start

  • 06 november 2020

Staatsbosbeheer organiseert dit jaar het allereerste NK Plassen Stampen. Criteria om Nederlands kampioen te worden zijn stampskills, enthousiasme, spetterbereik en creativiteit.

Wat kun je winnen?

Ervaringsdeskundige én enig jurylid is boswachter Tim Hogenbosch. Hij kiest op 30 november uit alle inzendingen de winnaar. De hoofdprijs bestaat uit drie delen: 

  • een middag coronaproof met boswachter Tim het bos in;
  • een gaaf regenpakket van Bever, bestaande uit een regenpak van hoge kwaliteit en goede waterdichte schoenen, die je samen met een buitenexpert uitkiest tijdens een uitgebreide voetanalyse in de winkel;
  • het boek 'Tim de kleine boswachter’.

De tweede en derde prijswinnaar worden ook beloond met het boek ‘Tim de kleine boswachter’.

Meedoen?

Iedereen mag deze hele maand meedoen, jong én oud! Om mee te doen heb je nodig: een plas, een goede stamptechniek, en een telefoon of camera om het te filmen. Deel je video op Instagram, Twitter óf Tiktok met de hashtag #NKPlassenStampen, of deel ‘m onder onze Facebookpost. Je kunt je video ook mailen naar plassenstampen@staatsbosbeheer.nl. Volg Staatsbosbeheer op social media om je stampskills aan te scherpen en te zien waar de jury op let. 

Meer buitenspelen! 

Het regent! Dus je kunt binnen zitten balen of… naar buiten gaan en in de plassen stampen! Wij boswachters zien je graag avonturen beleven, spelen en genieten in de natuur. Dat legt de basis voor het leren en ontwikkelen van een gezonde, actieve levensstijl. Kijk voor meer inspiratie op www.staatsbosbeheer.nl/buitenspelen.

 
Meer over dit onderwerp