Nieuws

Groene Oren: Wart de hazelmuis

  • 06 augustus 2020
  • Flora en fauna
  • Leestijd 18 minuten

In de podcastserie Groene Oren vertellen planten, bomen en dieren zélf hun verhaal: wie zijn ze, hoe ziet hun dagelijks leven er uit en hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Luister naar het verhaal van Wart de hazelmuis: “En dan zeg ik, kom op jongens, dooreten. Die winterslaap komt eraan.”

De hazelmuis is een vliegensvlug muisje, dat vooral 's nachts leeft en uitsluitend in Zuid-Limburg voorkomt. Staatsbosbeheer doet er alles aan om het leefgebied van dit 'nachtaapje' veilig te stellen.
Flora en fauna

Podcast Groene Oren

Planten, bomen en dieren vertellen zélf hun verhaal: wie zijn ze? Hoe ziet hun dagelijks leven er uit? En hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Ook te vinden in jouw favoriete podcast-app. Luister naar alle afleveringen
Luister naar alle afleveringen