Nieuws

Groene Oren: Lies het gentiaanblauwtje

  • 23 juli 2020
  • Flora en fauna
  • Leestijd 26 minuten

In de podcastserie Groene Oren vertellen planten, bomen en dieren zélf hun verhaal: wie zijn ze, hoe ziet hun dagelijks leven er uit en hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Luister naar het verhaal van gentiaanblauwtje Lies: “Ik voel me eigenlijk nog steeds een rups.”

Het gentiaanblauwtje heeft de klokjesgentiaan en steekmieren nodig om te leven. Met zorgvuldig beheer zorgen we ervoor dat die voorhanden zijn in het leefgebied van dit zeldzame vlindertje.
Flora en fauna

Podcast Groene Oren

Planten, bomen en dieren vertellen zélf hun verhaal: wie zijn ze? Hoe ziet hun dagelijks leven er uit? En hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Ook te vinden in jouw favoriete podcast-app. Luister naar alle afleveringen
Luister naar alle afleveringen