Nieuws

Groene Oren: Daniël de nachtzwaluw

  • 08 juli 2020
  • Flora en fauna
  • Leestijd 24 minuten

In de podcastserie Groene Oren vertellen planten, bomen en dieren zélf hun verhaal: wie zijn ze, hoe ziet hun dagelijks leven er uit en hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Luister naar het verhaal van nachtzwaluw Daniel: “Ik hang, volgens mij, een beetje tussen de uil en de zwaluw in”.

De nachtzwaluw heeft een uitstekende camouflage, excentriek baltsgedrag en een verborgen, nachtelijk leven. Dit maakt hem tot een van de meest bijzondere vogels van ons land.
Flora en fauna

Podcast Groene Oren

Planten, bomen en dieren vertellen zélf hun verhaal: wie zijn ze? Hoe ziet hun dagelijks leven er uit? En hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Ook te vinden in jouw favoriete podcast-app. Luister naar alle afleveringen
Luister naar alle afleveringen