Contact

Vergaderen in de natuur

Vergaderen in de natuur, dat kan bij Staatsbosbeheer. Van een middag tot meerdaagse. De locaties variëren van kastelen en monumentale panden tot zalen in onze buitencentra. Buiten vergader je beter!

Vergaderen in het groen

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Staatsbosbeheer heeft een aantal unieke vergaderlocaties voor je op een rij gezet. Inspirerende plekken voor allerlei soorten zakelijke bijeenkomsten. Van recepties en borrels, tot vergaderingen en meerdaagse bijeenkomsten. De locaties verschillen in stijl, vorm, omvang en ligging, maar hebben één ding gemeen; ze staan voor rust, ruimte en vrijheid. Hier raak je gegarandeerd geïnspireerd!

Je ziet hier een greep uit alle vergaderlocaties. Liever alle opties op een rij?

Bekijk alle locaties

Vergaderen in de buitencentra

Op zoek naar een groene vergaderlocatie? Kies dan voor een vergaderzaal in een van onze buitencentra. De vergaderruimtes zijn voorzien van alle moderne vergaderfaciliteiten en lenen zich uitstekend voor vergaderingen, trainingen en workshops. Tussen het vergaderen door loop je zo bos in. Als je wilt, gaat de boswachter met je mee. 

Vergaderlocaties buitencentra

Vergaderen in Kasteel Groeneveld

Vergaderen in stijl, waar natuur en cultuur samengaan. Dat kan in kasteel Groeneveld in Baarn. Staatsbosbeheer heeft de historische kasteelkamers en -zalen, de koetshuiszolder en zelfs de kasteelkeuken en linnenkamer opengesteld. Je bent er welkom voor al je zakelijke bijeenkomsten, van borrel tot workshop of conferentie.

Lees meer over vergaderen in Kasteel Groeneveld

Vergaderen in Radio Kootwijk

Vergaderen in een rijksmonument, dat kan in voormalig zendstation Radio Kootwijk. Je kunt hier vergaderen in verschillende zalen, waar ruimte is voor 10 tot wel 1200 mensen. Als intermezzo van je vergadering in Radio Kootwijk kun je kiezen uit diverse (buiten)activiteiten, zoals een rondleiding door het gebouw, of een wandeling of fietstocht in de natuur.

Lees meer over vergaderen in Radio Kootwijk