Overnachten

Huur een vakantiehuis of kom kamperen in de mooiste natuur van Nederland.

Verfijn resultaten
Provincie
 • 9
 • 4
 • 11
 • 22
 • 1
 • 5
 • 11
 • 3
 • 17
 • 3
 • 5
 • 6
Overnachtenfilters
 • 46
 • 52

Er zijn 98 accommodaties gevonden


Lekker op vakantie of een weekendje weg? Boek je vakantiewoning of kampeerterrein op de mooiste plekken in de Nederlandse natuur. Rust, ruimte en vrijheid, dat is wat je hier beleeft. Waan je in de wereld van de boswachter, op unieke locaties waar de natuur bij je voordeur of tent begint.

Hier vind je alle vakantiewoningen en kampeerterreinen van Staatsbosbeheer op een rij. Kijk voor meer informatie over de kampeerterreinen op logerenbijdeboswachter.nl Meer over de Buitenleven vakantiewoningen, van voormalige boswachterswoningen tot statige villa's, vind je op buitenlevenvakanties.nl.

De Wildspieker: ontdek de tuin van Nederland

In schilderachtig Twente staat vakantiewoning De Wildspieker (4 pers.). Dit eigentijdse, charmante vakantiehuis op landgoed Springendal dankt zijn naam aan het woord ‘Spieker’, wat Twents is voor schuur.

Meer informatie

De Wulp: veranda tussen de vennen

Op de Strijbeekse heide in Noord-Brabant vind je vakantiewoning De Wulp (6 pers.). Het natuurgebied is een mix van naaldbos, akkers, heidevelden en vennen. Wandel of fiets vanaf je vakantiehuis en ontmoet misschien wel een schaapkudde.

Meer informatie

De Zoete Vaart: paalkampeerplek

Speciaal voor avontuurlijk ingestelde fietsers of wandelaars zijn er paalkampeerplekken: kampeerterreintjes waar je 'wild' mag kamperen. Ook bij de Zoete Vaart in Zeeuws-Vlaanderen staat een paal waar je je tentje mag opzetten.

Meer informatie

Donkse Laagten: paalkampeerplek

Speciaal voor avontuurlijk ingestelde fietsers of wandelaars zijn er paalkampeerplekken: kampeerterreintjes waar je 'wild' mag kamperen. Ook in de Donkse Laagten in de Alblasserwaard staat een paal waar je je tentje mag opzetten.

Meer informatie

Drie: tussen dansende bomen

Het bosrestaurant op de hoek lijkt uit een sprookje te komen. De bomen lijken te dansen. En dan is daar een grote open plek in het bos. Natuurkampeerterrein Drie op de Veluwe is fabelachtig!

Meer informatie

Eerderveld: een eigen stukje landgoed

Vlakbij Ommen, op een landgoed in het Vechtdal, staat vakantiewoning Eerderveld (4 pers.). Het huis ligt midden in een prachtig bosgebied en heeft een unieke vloer van authentieke keitjes. In het Vechtdal vind je volop ruimte, rust en natuur.

Meer informatie

Fort Sint Livinus: paalkampeerplek

Speciaal voor avontuurlijk ingestelde fietsers of wandelaars zijn er paalkampeerplekken: kampeerterreintjes waar je 'wild' mag kamperen. Ook bij Fort Sint Livinus in Zeeuws-Vlaanderen staat een paal waar je je tentje mag opzetten.

Meer informatie

Gooren en Krochten: paalkampeerplek

Speciaal voor avontuurlijk ingestelde fietsers of wandelaars zijn er paalkampeerplekken: kampeerterreintjes waar je 'wild' mag kamperen. Ook in de Gooren en Krochten in West-Brabant staat een paal waar je je tentje mag opzetten.

Meer informatie

Groesbeek: stil glooiend bos

Tussen de bomen, op een heuvel je tent opzetten. Met om je heen alleen maar stilte. Dan kan op natuurkampeerterrein Groesbeek, midden in een glooiend Gelders bos.

Meer informatie

Haank: landgoed met boomgaard

Vakantiewoning Haank (5 pers.) staat op landgoed Slangenburg in de buurt van Zelhem in de Achterhoek. De ligging en het weidse uitzicht maken van dit vakantiehuis een heerlijke plek voor een lang of kort verblijf.

Meer informatie

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten