Overnachten

Huur een vakantiehuis of kom kamperen in de mooiste natuur van Nederland.

Verfijn resultaten
Provincie
 • 5
 • 4
 • 8
 • 4
 • 1
 • 1
 • 8
 • 3
 • 2
 • 4
 • 5
Overnachtenfilters
 • 45
 • 53

Er zijn 45 accommodaties gevonden


Lekker op vakantie of een weekendje weg? Boek je vakantiewoning of kampeerterrein op de mooiste plekken in de Nederlandse natuur. Rust, ruimte en vrijheid, dat is wat je hier beleeft. Waan je in de wereld van de boswachter, op unieke locaties waar de natuur bij je voordeur of tent begint.

Hier vind je alle vakantiewoningen en kampeerterreinen van Staatsbosbeheer op een rij. Kijk voor meer informatie over de kampeerterreinen op logerenbijdeboswachter.nl Meer over de Buitenleven vakantiewoningen, van voormalige boswachterswoningen tot statige villa's, vind je op buitenlevenvakanties.nl.

Proef met Cabiner

In Hart van Drenthe wordt een proef gedaan met de Cabiner, een zelfvoorzienende en verplaatsbare trekkershut (4 pers.). Kijk voor meer informatie op buitenlevenvakanties.nl

West-Brabant / Noord-Brabant

Gooren en Krochten: paalkamperen

Speciaal voor avontuurlijk ingestelde fietsers of wandelaars zijn er paalkampeerplekken: kampeerterreintjes waar je 'wild' mag kamperen. Ook in de Gooren en Krochten in West-Brabant staat een paal waar je je tentje mag opzetten.

Kampeerrterein
Rijk van Nijmegen / Gelderland

Groesbeek: stil glooiend bos

Tussen de bomen, op een heuvel je tent opzetten. Met om je heen alleen maar stilte. Dan kan op natuurkampeerterrein Groesbeek, midden in een glooiend Gelders bos.

Kampeerrterein

Het Schot: paalkamperen

Speciaal voor avontuurlijk ingestelde fietsers of wandelaars zijn er paalkampeerplekken: kampeerterreintjes waar je 'wild' mag kamperen. Ook in de boswachterij Staphorst staat een paal waar je je tentje mag opzetten.

Kampeerrterein
Terschelling / Friesland

Hoorn: tussen strand en bos

Aan de ene kant het strand, aan de andere het bos en het plaatsje Hoorn op loopafstand. Op natuurkampeerterrein Hoorn op Terschelling springen ook konijnen vrolijk rond.

Kampeerrterein

Kaapweg: paalkamperen

Speciaal voor avontuurlijk ingestelde fietsers of wandelaars zijn er paalkampeerplekken: kampeerterreintjes waar je 'wild' mag kamperen. Ook bij de Kaapweg op de Utrechtse Heuvelrug staat een paal waar je je tentje mag opzetten.

Kampeerrterein
Vlieland / Friesland

Lange Paal: geruis van zee en wind

Het geruis van de zee op de achtergrond, de wind die het helmgras laat fluisteren, de dag beginnen met een duik in zee. Logeren op natuurkampeerterrein Lange Paal op Vlieland is uniek!

Kampeerrterein
Vlieland / Friesland

Lange Paal: voor groepen

Wie een paar dagen met collega's, vrienden of familieleden wil kamperen op Vlieland, kan terecht op groepskampeerterrein Lange Paal.

Kampeerrterein
Heeze-Leende / Noord-Brabant

Leenderbos: middenin het bos

Wanneer je ’s morgens de rits van de tent opent, zie je vaak nog enkele konijnen of een groene specht wegschieten. Natuurkampeerterrein Leenderbos in Leende (NB) ligt middenin het bos.

Kampeerrterein
Leidschendammerhout / Zuid-Holland

Leidschendammerhout: paalkamperen

Speciaal voor avontuurlijk ingestelde fietsers of wandelaars zijn er paalkampeerplekken: kampeerterreintjes waar je 'wild' mag kamperen. Ook in de Leidschendammerhout staat een paal waar je je tentje mag opzetten.

Kampeerrterein

Lheederzand: slapen onder de sterren

Schaduwrijke hoekjes en zonnige plekken op een heuveltje in het dennenbos. En op heldere avonden een hemel vol sterren. Natuurkampeerterrein Lheederzand in Drenthe is écht vakantie!

Kampeerrterein

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten