Overnachten

Huur een huisje of kom kamperen in de mooiste natuur van Nederland.

Logerenbijdeboswachter.nl

Onze boswachters nodigen je uit om te komen kamperen in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Ga je voor een natuurkampeerterrein met comfort, zoals een toiletgebouw en stroom? Of ga je liever back to basic? Ieder kampeerterrein is uniek en heeft zijn eigen mogelijkheden. Zo kan je in een tipitent logeren, op het water of in een boomhut! Beleef je eigen avontuur en kom logeren bij de boswachter.

Winterkamperen

Ben jij winterhard? Voor stoere kampeerders is het ook deze winter weer mogelijk: winterkamperen in de natuurgebieden van Staatsbosbeheer. Drie natuurkampeerterreinen zijn de hele winter geopend. En op 1 april 2017 gaan alle terreinen weer open.

Buitenlevenvakanties.nl

Lekker op vakantie of een weekendje weg? Boek je vakantiewoning op de mooiste plekken in de Nederlandse natuur via Buitenleven Vakanties. Rust, ruimte en vrijheid, dat is wat je hier beleeft. Waan je in de wereld van de boswachter, op unieke locaties waar de natuur bij de voordeur begint. Van een voormalige boswachterswoningen tot statige villa's; er is voor iedereen een droomlocatie!

Buitenleven Vakanties is een samenwerking van Natuurmonumenten, De12Landschappen en Staatsbosbeheer. Kijk voor het overzicht van alle vakantiewoningen op Buitenlevenvakanties.nl.