Contact

Waterland

Varend door Waterland ontdek je Holland op z’n best. Stap in de kano en geniet van oude dorpjes, koeien en heel veel vogels.

Activiteiten

Waterland biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Toon op kaart

Fotograferen in Waterland

€ 12.50 € 7.50

Ga vroeg uit de veren en bekijk Waterland door de lens van je camera tijdens een workshop fotografie. Natuurfotograaf Simone Opdam leert je hoe je Waterland het mooist kunt fotograferen in ochtendlicht.

  • Workshop
groen gras en waterplas met grutto in linkerhoek van foto

Het landschap van Waterland

€ 25.00

Wandel mee door het Waterlandse landschap naar Ransdorp en filosofeer op de uitkijktoren over de invloed van de mens op het landschap. Aansluitend lunch je bij een biologische boer in de buurt.

  • Excursies
weiland in Waterland

Yoga in Zuiderwoude

€ 17.50

Vaar mee naar een rustige plek in het moeras en kom tot rust en op kracht tijdens deze yogales van yogadocente Ingvild Molenaar. Zij begeleidt je tijdens de oefeningen naar verdieping en inkeer.

  • Workshop
yoga beoefenen in de natuur

Dagje uit: boottocht met een gids in Waterland

Heb je iets te vieren of zoek je een bedrijfsuitje? Maak dan een vaartocht door Waterland. Lees hier meer over dit uitje op het water.

  • Voor bedrijven
begroeide waterkant

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten