Contact

Social media - huisregels

Staatsbosbeheer is actief op verschillende kanalen op social media, zoals Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn. Ook onze boswachters delen natuurweetjes en nieuws over hun dagelijks werk via boswachtersblogs en andere social media. Reacties op de berichten die we plaatsen zijn uiteraard meer dan welkom. Maar er zijn wel een aantal spelregels.

  1. Social media is een platform voor reacties en discussie, geen uitlaatklep voor scheldkanonnades. Houd het beschaafd en speel niet onnodig op de persoon. Reacties die beledigingen, scheldwoorden en/of uitsluitend hoofdletters bevatten worden verwijderd.
  2. Plaats inhoudelijke reacties op het onderwerp, oftewel: blijf on-topic. Off-topic reacties worden verwijderd.
  3. Het is de bedoeling dat reacties de discussie bevorderen. Herhaling van hetzelfde bericht of steeds weer hameren op hetzelfde punt of heeft geen zin, tenzij met nieuwe argumenten.
  4. Promotie van eigen producten en diensten of advertenties zijn niet toegestaan, tenzij het gaat om een activiteit i.s.m. Staatsbosbeheer die ook bij ons is aangemeld.
  5. Het is niet toegestaan om het logo van Staatsbosbeheer over te nemen als profielafbeelding. Dit logo is beschermd en het gebruik ervan is aan regels gebonden.
  6. Als je foto's en filmpjes op onze openbare tijdlijn plaatst, garandeer je dat de informatie of het materiaal geen inbreuk maakt op de (intellectuele eigendoms-)rechten van derden of anderszins onrechtmatig is.

De reacties worden gemodereerd door medewerkers van Staatsbosbeheer. Reacties die niet aan de spelregels voldoen, worden verwijderd. Wie deze regels op zeer grove wijze en/of consequent overtreedt, kan worden geblokkeerd.

Staatsbosbeheer is niet verantwoordelijk voor informatie die door derden op onze social mediakanalen wordt geplaatst. En we zijn niet aansprakelijk voor schade ten gevolge van het gebruik (of de onmogelijkheid van het gebruik) van die kanalen, inclusief schade ten gevolge van virussen of de onjuistheid of onvolledigheid van de informatie.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur ons dan bericht via een van onze kanalen of mail ons via info@staatsbosbeheer.nl.