Contact

Zaanstreek

Natte veenweiden en water vol vogels. Molens, houten huizen, knotwilgen en koeien. De Zaanstreek is een boeiend natuurmozaïek.

Activiteiten

De Zaanstreek biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Toon op kaart

Wandelen over water in het Guisveld

€ 5.00

Wandel of vaar met Pinksteren door één van de stilste gebieden van de Zaanstreek, het Guisveld. Slechts 2 dagen per jaar is dit gebied toegankelijk: vlotbruggen verbinden de verschillende eilandjes tijdelijk met elkaar. Ook voor kinderen zijn er gratis activiteiten.

  • Evenementen
Wandelen over het water in het Guisveld

Vaderdag in de Zaanstreek

€ 29,95 € 15

Kadotip voor Vaderdag: een verwen-excursie! Vaar en wandel mee door het moeraslandschap van de Zaanstreek. Met als afsluiting een bezoek aan de oude dorpskern van Westzaan. Inclusief lunch.

  • Excursies
Guisveld in de Zaanstreek

Opening Frans Marspad Guisveld

€ 10.00 € 5.00

Ter ere van de heropening van het Frans Marspad in Guisveld neemt de gids van Staatsbosbeheer je mee voor een wandeling met vaartocht door dit waterrijke gebied. Onderweg krijg je alles te horen over de geschiedenis en de planten en dieren die hoer voorkomen.

  • Excursies
Guisveld in de Zaanstreek

Varen naar de papiermolen van Guisveld

€ 15.00 € 7.50

Vaar mee naar papiermolen De Schoolmeester in Guisveld, de laatste nog werkende papiermolen van de Zaanstreek. Bij de papiermolen krijg je een rondleiding door de molenaar.

  • Excursies
Guisveld in de Zaanstreek

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten