Waterland

Varend door Waterland ontdek je Holland op z’n best. Stap in de kano en geniet van oude dorpjes, koeien en heel veel vogels.

Activiteiten

Waterland biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Orchideeën van Waterland

€ 5.00

Stap met de gids van Staatsbosbeheer in de boot en vaar mee naar een bijzondere stukje natuur in Waterland. Op een drijvend veenmos-moeras, omringd door riet ga je aan land.

  • Excursies
Orchidee Rietorchis

Varen naar Vuurtoreneiland

€ 22,50

Stap op het schip IJveer XIII (bouwjaar 1929) en vaar mee naar het Vuurtoreneiland, een klein eiland in het IJmeer. Je komt alles te weten over de historie van dit lichtbaken en de natuur langs het water.

  • Excursies
vuurtoren op vuurtoreneiland

Dagje uit: boottocht met een gids in Waterland

Heb je iets te vieren of zoek je een bedrijfsuitje? Maak dan een vaartocht door Waterland. Lees hier meer over dit uitje op het water.

begroeide waterkant

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten