Walcheren

Ooit een eiland, nu een beschut landschap achter hoge duinen en zware dijken. Met de mooiste stranden, bossen en kreken.

Activiteiten

Walcheren biedt activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens terug.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Ontdek Fort Rammekens

€ 5.00 € 2.50

Bezoek De Oude Dame en ontdek de rijke geschiedenis van Fort Rammekens. Maak een wandeling door 5 eeuwen Zeeuws verleden en luister naar de verhalen van de gids.

  • Excursies
Fort Rammekens

Ontdek eendenkooi Slikkebosch

€ 5.00 € 2.50

Ga mee met de gids van Staatsbosbeheer en bezoek de oase van rust en stilte van eendenkooi Slikkenbosch. Een plek in Oostkapelle waar cultuurhistorie en natuur elkaar ontmoeten.

  • Excursies
Eendenkooi Waardenburg

Ontdek het Veersebos

€ 5.00 € 2.50

Wandel met de boswachter van Staatsbosbeheer door het Veersebos en langs de door de oorlogsinundaties van 1944 ontstane Veerse kreken. Bij droog weer ook toegankelijk voor mindervaliden.

  • Excursies
beukenbos

Vogels van het Noordervroon

€ 5.00 € 2.50

Vlieg er es uit met de boswachter en speur mee naar de vele eenden, ganzen, steltlopers, zee- en weidevogels die in het Noordervroon bij Westkapelle leven. De boswachter vertelt je alles over het terrein en de vogels.

  • Excursies
  • Dieren
twee ganzen zwemmen in het water

Dagje uit: wandelen rondom Fort Rammekens

Wil je met familie of collega’s de natuur van Walcheren ontdekken? Maak dan een wandeling bij Fort Rammekens. Kijk hier voor meer informatie.

Fort Rammekens

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten