Contact

Spijk-Bremerberg

Op een bodem van zeeklei en zand ontstond Flevolands meest afwisselende natuurgebied.

Activiteiten

In Spijk-Bremerberg bieden we verschillende activiteiten en excursies aan voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staat er niets gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Toon op kaart

Natuurexpeditie voor kinderen in Spijk-Bremerberg

€ 5.00

Neem je kinderen mee naar Spijk-Bremerberg voor een expeditie door de natuur: van hutten bouwen tot leren wat eetbaar is aan planten en bessen. Vies worden mag!

  • Voor kinderen
Een kind wijst een slak aan die op een brandnetel zit

Natuurexpeditie voor volwassenen in Spijk-Bremerberg

€ 8.00

Back into nature: ga met de gids van Staatsbosbeheer mee op natuurexpeditie door Spijk-Bremerberg. Onderweg leer je hoe je kunt overleven in de natuur en welke planten eetbaar zijn.

  • Excursies
Wildplukken bij Staatsbosbeheer

Vleermuizen van Spijk-Bremerberg

€ 8.00 € 6.00

Ontdek de wereld van de vleermuis tijdens een avondwandeling in Spijk-Bremerberg. Samen met de gids van Staatsbosbeheer en een vleermuisdetector ga je op pad.

  • Dieren
  • Excursies
twee vleermuizen hangen aan een balk

Speuren naar wild in Spijk-Bremerberg

€ 8.00 € 6.00

Ga op ontdekkingstocht in de bossen van Spijk-Bremerberg en ontdek het wild tussen de bomen. De boswachter weet de beste plekjes te vinden!

  • Dieren
  • Excursies
Een vrouw kijkt door een verrekijker

Herfstwandeling Spijk-Bremerberg

€ 5.00 € 3.00

Ontdek Spijk-Bremerberg tijdens een herfstwandeling. De gids van Staatsbosbeheer neemt je mee en vertelt je over het gebied. Ga mee op pad en maak dit gevarieerde gebied mee tijdens de herfst.

  • Excursies
Close-up van een dennenvoetzwam met op de achtergrond een wandelaar in het bos

Dagje uit: met de boswachter door Spijk-Bremerberg

Groepsexcursie op maat? Duik samen met je team, bedrijf of familie de natuur rond Spijk-Bremerberg in en ontdek van alles over dit bijzondere gebied. Misschien spot je de zeearend wel!

groep mensen op excursie in bos met boswachter

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten