Contact

Reve-Abbert

Tussen de mix van loofbomen en naaldbomen in een van de oudste bossen van Flevoland groeien vijfhonderd soorten paddenstoelen.

Activiteiten

Reve-Abbert biedt verschillende activiteiten en excursies aan voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staat er niets gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Toon op kaart

Vroege vogels van Reve-Abbert

€ 8.00 € 6.00

Ontdek in de vroege ochtend de vogels van Reve-Abbert. De gids van Staatsbosbeheer neemt je mee op ontdekkingstocht. Welke vogelgeluiden hoor jij?

  • Dieren
  • Excursies
havik

Vleermuizen van Reve-Abbert

€ 8.00 € 6.00

Speur mee naar de vleermuis tijdens een avondwandeling in Reve-Abbert. Samen met de gids van Staatsbosbeheer ga je op pad. Wie weet vang je met de vleermuisdetector wel wat signalen op...

  • Dieren
  • Excursies
vleermuis vliegt door een blauwe lucht

Dagje uit: met de boswachter door Reve-Abbert

Groepsexcursie op maat? Ga samen met je bedrijf, team of familie op pad in de bossen van Reve-Abbert. De gids van Staatsbosbeheer vertelt je alles over dit bos en het oude volksverhaal dat het met zich meedraagt.

groep mensen op excursie in bos met boswachter

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten