Disclaimer

Staatsbosbeheer.nl

De website van Staatsbosbeheer en de bijbehorende online kaart zijn met zorg samengesteld en uitsluitend bedoeld als informatiebron. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, als gevolg van het wel of niet gebruiken van de verstrekte informatie. En aan de getoonde informatie kunnen op geen enkele wijze rechten ontleend worden. In de gebieden van Staatsbosbeheer gelden de regels die daar op de borden staan. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie van Staatsbosbeheer.

E-mail

E-mail van Staatsbosbeheer kan informatie bevatten die niet voor jou is bestemd. Indien jij niet de geadresseerde bent of het bericht abusievelijk aan jou is gezonden, word je verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. Staatsbosbeheer aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op Staatsbosbeheer.nl of kaart.staatsbosbeheer.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt dan kun je dit melden aan de webredactie.