Tholen

Ooit een eiland, nu land van polders, slikken en schorren. De zoute zee bepaalt nog altijd het leven en de natuur op Tholen.

Activiteiten

Tholen biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Zelf iets plannen? Neem contact op met boswachter Marijke Lieman: m.lieman@staatsbosbeheer.nl. Geef altijd zo volledig mogelijk aan wat je wilt doen, wanneer en met hoeveel mensen je komt. De boswachter kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Fotograferen op de schorren en slikken van Sint Annaland

Wandel mee met de boswachter door het uitgestrekte polderlandschap van Tholen, waar de zilte geur van de zee boven de weilanden hangt. Meld je hier aan.

Meer informatie

Wandeling over de schorren en slikken van Sint Annaland

Ben jij niet bang voor natte voeten? Wandel dan mee door modderige kreken en over de schorren en slikken van Sint Annaland. Meld je hier aan.

Meer informatie
Lamsoor in de Slufter op Texel

Dierenvriendjespad Tholen

Kom spelen in de natuur! Loop met de gids het Dierenvriendjespad in Tholen en leer over het bos en de dieren die er leven. Leuk voor kinderen tot en met 10 jaar.

Meer informatie
Een close-up van de boekjes en de speelschijf van het Dierenvriendjespad

Vogels kijken in de Scherpenissepolder

Kom vogels kijk in de Scherpenissepolder bij Tholen! De gids van Staatsbosbeheer vertelt je alles over de soorten die je tegenkomt. Meld je hier aan.

Meer informatie
Groep kluten in het water