Radio Kootwijk

Open heidevelden, de grootste actieve zandverstuivingen van West-Europa en het monumentale zendstation Radio Kootwijk.

Activiteiten

Radio Kootwijk biedt verschillende activiteiten en excursies aan voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staat er niets gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Zelf iets plannen? Neem contact op met boswachter Frank Volkers: f.volkers@staatsbosbeheer.nl. Geef zo volledig mogelijk aan wat je wilt doen, wanneer en met hoeveel mensen je bent. De boswachter kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Bronstige edelherten op de Veluwe - Radio Kootwijk VOL

Eind zomer gaan de edelherten weer op zoek naar de liefde. Dwaal mee door bos en hei op Radio Kootwijk en geniet van het mysterieuze burlen van het edelhert. Let op: VOL

Meer informatie
burlend edelhert

Ontdek Radio Kootwijk

Beleef de geschiedenis midden in de natuur. Je leert meer over de natuur, architectuur, de boeiende historie, techniek en het leven in het dorp Radio Kootwijk.

Meer informatie
Grote zaal in zendgebouw Radio Kootwijk

Voorstellingen in de Theaterloods

Op de Veluwe vind je De Theaterloods, gevestigd op het terrein van het voormalig Zendstation Radio Kootwijk. Ook dit seizoen kun je er terecht voor mooie voorstellingen.

Meer informatie
zendstation Radio Kootwijk

Filosofische wandeling op Radio Kootwijk

Filosofeer deze zomer mee op de Veluwe: filosoof Diana Blanken en bioloog Jettie van den Houdt helpen je inzichten te verdiepen middels actuele vraagstukken.

Meer informatie
Radio Kootwijk

Dagje uit: de architectuur van Radio Kootwijk

Zoek je eens wat anders voor je familieweekend of bedrijfsuitje? Bezoek dan Radio Kootwijk op de Veluwe. Kijk hier voor meer informatie.

Meer informatie
radio kootwijk werspiegeld in het water