Hollands Duin

Beschutte bossen, rul duinzand, betonnen bunkers en bollenvelden. Het Hollands Duin is een gouden combinatie van bos en duin.

Activiteiten

Het Hollands Duin biedt verschillende activiteiten en excursies aan voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staat er niets gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Zelf iets plannen? Neem contact op met boswachter Mark Kras: m.kras@staatsbosbeheer.nl. Geef zo volledig mogelijk aan wat je wilt doen, wanneer en met hoeveel mensen je bent. De boswachter kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Duinkabouterpad Hollands Duin

Kom kabouters zoeken! Loop het Duinkabouterpad in Hollands Duin en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 t/m 9 jaar.

Meer informatie
Kabouterweek

Herfstwandeling door de Ganzenhoek

Je bent van harte uitgenodigd mee te lopen met deze herfstwandelingen. Is het al volop herfst in de Ganzenhoek? Ontdek het samen met de gids van Staatsbosbeheer.

Meer informatie
herfst in het bos

Hooien in Hollands Duin

De eerste zaterdag van november is het Natuurwerkdag. Overal in Nederland zijn vrijwilligersacties om de natuur te onderhouden. Kom hooien in Hollands Duin!

Meer informatie
Een veldleeuwerik in het gras

Dagje uit: klootschieten in het Hollands Duin

Zoek je eens wat anders voor je familieweekend of bedrijfsuitje? Kom dan klootschieten in het Hollands Duin. Kijk hier voor meer informatie.

Meer informatie
Hollands Duin

Vergaderen in de Duinzaal

Vergaderen saai? Niet in de Duinzaal, gelegen in het mooie en afwisselende gebied van de Noordwijkse duinen. Je kunt een wandeling maken onder begeleiding van een gids.

Meer informatie