Het zit in onze natuur

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Colofon

De website Staatsbosbeheer.nl is ontwikkeld door Staatsbosbeheer in samenwerking met Evident en Presenter. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie.

Disclaimer Staatsbosbeheer.nl

De website Staatsbosbeheer.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Staatsbosbeheer aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website.
De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Staatsbosbeheer gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Staatsbosbeheer op de kaart
De online kaart - http://kaart.staatsbosbeheer.nl - is een testversie, uitsluitend bedoeld voor intern gebruik. Let op: De kaart maakt gebruik van testdata, waardoor de getoonde gebieden, routes en bezienswaardigheden kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Disclaimer e-mail

E-mail van Staatsbosbeheer kan informatie bevatten die niet voor jou is bestemd. Indien jij niet de geadresseerde bent of het bericht abusievelijk aan jou is gezonden, wordt je verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. Staatsbosbeheer aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten. Staatsbosbeheer is gevestigd te Amersfoort, Handelsregister nr. 30263544.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op Staatsbosbeheer.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan de webredactie?