Buitencentra

De buitencentra van Staatsbosbeheer zijn je vertrekpunt voor activiteiten en wandelroutes, een ontmoetingsplek en een rustpunt.

In de buitencentra begint je dag buiten

De 8 buitencentra van Staatsbosbeheer zijn hét vertrekpunt voor je dag naar buiten. Je kunt er het hele jaar terecht voor activiteiten, wandelroutes, inlichtingen over onze natuurgebieden en vaak ook een hapje en een drankje. Maar ook voor vergaderen en groene bedrijfsuitjes. In de winkels kun je terecht voor originele groene cadeaus.

Gratis naar de film: sneakpreview Uilenbal

Neem je kinderen op 8 of 9 oktober 2016 mee naar de exclusieve voorvertoning van de nieuwe kinderfilm Uilenbal. Op 12 oktober gaat deze film in première in de Nederlandse bioscopen, maar het weekend daarvoor is hij al te zien in de buitencentra van Staatsbosbeheer. Helemaal gratis, maar boek wel vooraf een kaartje.

Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral die in haar nieuwe huis een muisje vindt. Ze noemt hem Piepiep. Stiekem neemt ze het muisje mee op schoolkamp, en dankzij de muis maakt ze nieuwe vrienden. Maar dan wordt Piepiep gegrepen door een uil... Meral gaat met haar nieuwe vrienden op zoek: ze beleven allerlei avonturen in de natuur, een ware expeditie! Lees meer op UilenbalDeFilm.nl

 

Extra activiteiten in het Uilenbalweekend

Om het feestje compleet te maken zijn er dit weekend nog veel meer leuke activiteiten in onze buitencentra. Kom voor of na de film uilenballen pluizen, win een prijs met een uilenkleurplaat, schilder een uilenportret op een houtschijf, eet een uilencupcake of leer meer over het leven van de uil.

Boek nu

Kies een locatie en boek online een kaartje voor de sneakpreview van de film Uilenbal en de andere activiteiten: