Het zit in onze natuur

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Verfijn resultaten
  • 7

Er zijn 7 resultaten gevonden

Met 'uitjetentfestival'

Uit-jeTent Festival Kuinderbos - Speuren naar vleermuizen

vrijdag 8 juni

Maak tijdens het Uit-jeTent Festival een avondwandeling door het Kuinderbos en struin mee met de gids, op zoek naar vleermuizen.

Uit jeTent Festival Kuinderbos - Boeren BBQ met live muziek

zaterdag 9 juni

Bij een groot kampvuur genieten van een boeren barbecue met live muziek: dat kan alleen maar op het Uit-jeTent Festival in het Kuinderbos!

Uit-jeTent Festival Kuinderbos - Op pad met de bolderwagen

zaterdag 9 juni

Stap tijdens het Uit-jeTent Festival in de bolderkar en maak samen met de boswachter een rit door het Kuinderbos. Onderweg maak je een stop om te zien hoe roofvogels worden geringd.

Uit-jeTent Festival Kuinderbos - Speuren naar waterdiertjes

zaterdag 9 juni

Gewapend met emmers en schepnetten ga je samen met je kinderen op zoek naar waterdiertjes. Ook een activiteit van het Uit-jeTent-Festival in het Kuinderbos!

Uit-jeTent Festival Kuinderbos - Varen over de Kuinderplas

zaterdag 9 juni

Stap in de boot bij de gids van Staatsbosbeheer en vaar mee over de Kuinderplas in de Noordoostpolder. Leuke activiteit tijdens het Uit-jeTent Festival voor het hele gezin!

Uit-jeTent Festival Kuinderbos - Vlotten bouwen

zaterdag 9 juni

Daag jezelf uit en kom een vlot bouwen op het Uit-jeTent Festival. Klaar en blijft ie drijven? Vaar er dan een rondje mee over de Kuinderplas!

Uit-jeTent Festival Kuinderbos - Bourgondisch Bosontbijt

zondag 10 juni

Schuif tijdens het Uit-jeTent Festival aan, aan de gezellig aangeklede tafels voor een uitgebreid ontbijt in de buitenlucht. Een ontspannen begin van je zondag!

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten