Het zit in onze natuur

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Verfijn resultaten
  • 10
  • 1

Er zijn 10 resultaten gevonden

Met 'speelvijver'

Speelvijver De Oldemeijer

In boswachterij Hardenberg ligt speelvijver De Oldemeijer. Rond het meer ligt een strand waar de allerkleinsten spetterplezier kunnen beleven. Zwemhelden zwemmen naar het eilandje midden in het meertje, maar je kunt er ook gewoon via het bruggetje komen. Bij zomerweer kun je voor drinken en snacks terecht bij de kiosk. En in de omgeving zijn ook toiletten aanwezig. ... Locatie: Oldemeijerweg

Speelvijver Zwarte Dennen

Kom zwemmen en spetteren bij Speelvijver Zwarte Dennen in boswachterij Staphorst. Met een strandje, kiosk en toiletten.

Speelvijver ’t Nije Hemelriek

Kom op een warme dag naar de speelvijver om af te koelen. Neem je picknickmand mee, of eet een hapje in het restaurant. Toiletten zijn aanwezig.

Speelvijver Kibbelkoele

Kom spelen en zwemmen in Kibbelkoele in boswachterij Sleenerzand. Kibbelkoele is een schone zwemplas met zandstrand en verschillende faciliteiten.

Speelvijver Ieberenplas

Geniet bij de besloten zwemvijver de Ieberenplas in boswachterij Grolloo. Met een heerlijk zandstrand en een ruime picknickgelegenheid.

Speelvijver ‘t Loomeer

Zwemvijver met een zandstrand, picknickplaatsen en toiletten, geschikt voor klein en groot. Heerlijk afkoelen op zomerse dagen. Ook met OV te bereiken.

Speelvijver Spokeplas

Kinderen, groot en klein, kunnen spetter- en speelplezier beleven in het water en op de speelplaats van de Spokeplas. Fijne verkoeling op zomerse dagen.

Speelvijver ’t Gasselterveld

Vlakbij de speelvijver 't Nije Hemelriek ligt zwemplas 't Gasselterveld. Deze plas die in het midden ruim 50 meter diep is, is een voormalige zandafgraving. Door het koude en diepe water en de instortende oevers was de plas voorheen gevaarlijk voor zwemmers. Aan... faciliteiten bij deze plas maar je kunt wel naar de vlakbij gelegen speelvijver 't Nije Hemelriek voor deze voorzieningen. ...

Speelvijver Spijkvijver

Kom zwemmen of ontspannen bij de Spijkvijver in het Spijkbos. De stranden zijn geschikt voor groot en klein! Er zijn geen horeca of toiletten aanwezig.

Recreatieplas Lingebos

Kom zwemmen en spetteren bij de recreatieplas Lingebos in de Betuwe. Met een strandje en kiosk de ideale verkoeling op warme dagen.

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten