Het zit in onze natuur

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Verfijn resultaten
  • 8
  • 1
  • 1

Er zijn 8 resultaten gevonden

Met 'klimbos'

Klimbos Appelscha

Of het nu gaat om een kinderfeestje of om een bedrijfsuitje, Klimbos Appelscha is voor iedereen. Van 4 tot 14 meter hoog. Vies worden mag!

Klimbos Klimdaris

Of het nu gaat om een kinderfeestje of om een bedrijfsuitje, vanaf 1.30 meter groot is iedereen welkom in Klimbos Klimdaris.

Klimbos Garderen

Kom klimmen in Klimbos Garderen op de Veluwe! Geschikt voor geoefende en minder geoefende klimmers. Leuk als bedrijfsuitje of kinderfeestje.

Klimbos Westerschouwen

Klim van boom tot boom, met tokkelbanen, touwladders en wiebelbruggen in klimbos Westerschouwen. Leuk om te doen met je familie of collega’s.

Klimbos Fun Forest

Klim door de bossen van Almere in klimbos Fun Forest. Met tokkelbanen, touwladders en wiebelbruggen. Leuk om te doen met je familie, klas of collega’s.

Klimbos Outdoor Grolloo

725 meter kabelbaan, 6 parcoursen tussen de 2 en 10 meter hoog en 76 hindernissen. Een bijzondere belevenis in de boomtoppen, als je durft tenminste…

Buitencentrum

In Buitencentrum Almeerderhout in Stadsbossen Almere begint je dag naar buiten. Met klimbos, restaurant en speelbos verveel je je niet!

Over dit gebied

en een 15 km lange wandelroute.   Johannapolder heeft een pitch & putbaan, een klimbos en een avonturenpark. En bij

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten