Contact

Het zit in onze natuur

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

 • 7
 • 6
 • 1
 • 1
 • 2
  2
  Type
  • 2

Er zijn 23 resultaten gevonden

Met 'klimbos'

Klimbos Appelscha

Of het nu gaat om een kinderfeestje of om een bedrijfsuitje, Klimbos Appelscha is voor iedereen. Van 4 tot 14 meter hoog. Vies worden mag!

Terschelling / Friesland

Klimbos Klimdaris

Of het nu gaat om een kinderfeestje of om een bedrijfsuitje, vanaf 1.30 meter groot is iedereen welkom in Klimbos Klimdaris.

Veluwe / Gelderland

Klimbos Garderen

Kom klimmen in Klimbos Garderen op de Veluwe! Geschikt voor geoefende en minder geoefende klimmers. Leuk als bedrijfsuitje of kinderfeestje.

Klimbos Westerschouwen

Klim van boom tot boom, met tokkelbanen, touwladders en wiebelbruggen in klimbos Westerschouwen. Leuk om te doen met je familie of collega’s.

Klimbos Zeeuwse Helden

De realisatie van een klimbos in een duingebied van Staatsbosbeheer op Schouwen-Duiveland. Hoe pakte ondernemer André Kort dat aan?

jongen in klimbos Zeeuwse Helden

Klimbos Fun Forest

Klim door de bossen van Almere in klimbos Fun Forest. Met tokkelbanen, touwladders en wiebelbruggen. Leuk om te doen met je familie, klas of collega’s.

Klimbos Outdoor Grolloo

725 meter kabelbaan, 6 parcoursen tussen de 2 en 10 meter hoog en 76 hindernissen. Een bijzondere belevenis in de boomtoppen, als je durft tenminste…

Bezienswaardigheden

Zandkastelen bouwen in het speelbos of klimmen tussen de boomtoppen in een klimbos. In het Drents-Friese Wold hoef je je niet te vervelen.

Buitencentrum

In Buitencentrum Almeerderhout in Stadsbossen Almere begint je dag naar buiten. Met klimbos, restaurant en speelbos verveel je je niet!

Bezienswaardigheden

Wat mag je niet missen tijdens je verblijf op Terschelling? We zetten de leukste bezienswaardigheden voor je op een rij. Kom je langs?

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten