Het zit in onze natuur

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Verfijn resultaten
  • 16
  • 3

Er zijn 16 resultaten gevonden

Met 'dierenvriendjespad'

Dierenvriendjespad bij Buitencentrum Almeerderhout

. Voor scholen Ben je op zoek naar een leuke buitenactiviteit met je klas? Loop dan het Dierenvriendjespad in het Almeerderhout. Je

Dierenvriendjespad bij Buitencentrum Oostvaardersplassen

Kom spelen in de natuur! Loop het Dierenvriendjespad in de Oostvaardersplassen en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 tot 7 en scholen.

Dierenvriendjespad bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Het dierenvriendjespad is alleen te lopen tijdens de openingstijden van het BuitenCentrum Honden mogen ook mee ...

Dierenvriendjespad bij Buitencentrum Schoorlse Duinen

Kom spelen in de natuur! Loop het Dierenvriendjespad in de Schoorlse Duinen en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 tot 7 en scholen.

Dierenvriendjespad bij Buitencentrum Weerribben

op zoek naar een leuke buitenactiviteit met je klas? Loop dan het Dierenvriendjespad in de Weerribben. Je maakt een stoere

Dierenvriendjespad bij Kasteel Groeneveld

Ben je op zoek naar een leuke buitenactiviteit met je klas? Loop dan het Dierenvriendjespad bij Kasteel Groeneveld. Samen met de Dierenvriendjes ga je op ontdekkingstocht en beleef je avonturen. Je krijgt een spel mee met daarin een aantal opdrachten. Zoek met de kleurenwijzer naar takjes voor een vogelnest, loop als een eend of spring als een kikker. Kwaak, kwaak!... Van april t/m oktober

Dierenvriendjespad boswachterij Austerlitz

Kom spelen in de natuur! Loop het Dierenvriendjespad op de Utrechtse Heuvelrug en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 tot 7.

Dierenvriendjespad Brabantse Biesbosch

Kom spelen in de natuur! Loop het Dierenvriendjespad in de Brabantse Biesbosch en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 tot 7.

Dierenvriendjespad Drents-Friese Wold

Kom je ook spelen in de natuur? Samen met de Dierenvriendjes van Staatsbosbeheer ga je op ontdekkingstocht en beleef je avonturen in het Drents-Friese Wold. Je krijgt een spel mee met een aantal opdrachten. Zoek met de kleurenwijzer naar takjes voor een vogelnest, loop als een eend of spring als een kikker. Kwaak, kwaak!... Je kunt tot 15.30 starten met het dierenvriendjespad. Prijs

Dierenvriendjespad Haagse Bos

Kom spelen in de natuur! Loop het Dierenvriendjespad in het Haagse Bos en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 tot 7, en voor scholen.

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten