Het zit in onze natuur

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Verfijn resultaten
  • 589
  • 220
  • 152
  • 45
  • 741
  • 324
  • 56
  • 611
  • 14
  • 53

Er zijn 2961 resultaten gevonden

Vergaderen in het Groene Hart - Molenpolder

Vergaderen in het oer-Hollandse landschap van het Groene Hart. Dat kan bij De Blauwe Knut in de Molenpolder. Lees hier meer over mogelijkheden en prijzen.

Op pad met de Maasverkenners

Om ten volle van RivierPark Maasvallei te genieten, kun je op pad met de MaasVerkenners. Je kunt kiezen uit een aantal excursies. Reserveer nu!

Kinderfeestje Buitencentrum Almeerderhout

Ben jij binnenkort jarig en wil je een actief verjaardagsfeestje geven in de buitenlucht? Vier het bij Staatsbosbeheer in Buitencentrum Almeerderhout.

Nature Experience Almeerderhout

zaterdag 9 juni

Overnachten in een bivak midden in de natuur van het Almeerderhout: wakker worden met de geluiden van vogels, koken op een houtvuurtje en een privé-excursie met de boswachter. Meld je nu aan voor deze bushcraft!

Discgolf bij Buitencentrum Almeerderhout

Op Stadslandgoed De Kemphaan bij Buitencentrum Almeerderhout vind je de eerste discgolfbaan van Staatsbosbeheer. Probeer het ook en versla je vrienden!

Bedrijfsuitje: kruidenwandeling, theeproeverij of workshop

Leer samen met je collega's verschillende kruiden en hun geneeskracht kennen. Maak een kruidenwandeling, verwerk de kruiden in thee tijdens een theeproeverij of maak zelf olie.

Knutselen voor vaderdag in het Almeerderhout

zaterdag 16 juni

Kom met je kinderen naar Buitencentrum Almeerderhout voor een middag knutselen voor Vaderdag. Er liggen allerlei natuurlijke materialen klaar om een mooie verrassing voor papa te maken!

Vergaderen in Buitencentrum Almeerderhout

Vergaderen op een inspirerende locatie, midden in de natuur. Dat kan bij Buitencentrum Almeerderhout. Lees hier meer over arrangementen en prijzen.

Schaapscheerdersfeest Almeerderhout

zondag 17 juni

Beleef het mee: het scheren van de schapen van de kudde van Staatsbosbeheer Almeerderhout. Er zijn allerlei leuke activiteiten en de vachten van de schapen kun je ter plekke kopen.

Maanwandeling door het Almeerderhout

zaterdag 22 september

Maak een maanwandeling door het Almeerderhout en ontdek de bossen in het donker. Onderweg vertelt de boswachter je verhalen en stop je voor een kop warme chocolademelk en geroosterde marshmallows. Wandel mee in het licht van de maan!

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten