Het zit in onze natuur

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Verfijn resultaten
  • 584
  • 147
  • 45
  • 851
  • 303
  • 619
  • 53

Er zijn 2819 resultaten gevonden

Vergaderen in de Gelderse Poort

Vergaderen op een inspirerende locatie, midden in de natuur. Dat kan bij Staatsbosbeheerkantoor de Gelderse Poort. Lees meer over mogelijkheden en prijzen.

Expeditie Boswachterscode Haagse Bos

De natuur zit boordevol leuke weetjes! Ontdek ze al speurend in het Haagse Bos tijdens een feestje of met je klas. Leuk voor kinderen van 7-10 jaar.

Dierenvriendjespad Haagse Bos

Kom spelen in de natuur! Loop het Dierenvriendjespad in het Haagse Bos en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 tot 7, en voor scholen.

Dagje uit: op pad met de boswachter in het Haagse Bos

Met jouw eigen groep op stap in de natuur onder begeleiding van de boswachter? Kom naar het Haagse Bos en stel je eigen programma samen.

Hulpboswachter - Haagse Bos

Ben jij uit het goede hout gesneden? Met het Hulpboswachtershandboek en een hulpboswachtersjas vol met gadgets ontdek je het Haagse Bos.

Dagje uit: met de boot naar het Haringvliet

Een dagje op pad met je familie, vrienden of collega's? Stap in de boot en ontdek Haringvliet van dichtbij. Met wandeling en inclusief lunch!

Vogels van de Reeuwijkse Plassen

zaterdag 17 november

Wandel 18 november mee met de boswachter van Staatsbosbeheer en ontdek de vele overwinterende vogels in de Reeuwijkse Plassen. Misschien zie je de blauwe ijsvogel zelfs wel!

Hulpboswachter in het Zaanse Rietveld

Ben jij uit het goede hout gesneden? Met het Hulpboswachtershandboek en een hulpboswachtersjas vol met gadgets ontdek je het Zaanse Rietveld in Zuid-Holland.

Dagje uit: ontdek Fort Ruigenhoek

Zoek je eens wat anders voor je familieweekend of bedrijfsuitje? Bezoek dan Fort Ruigenhoek in het Groene Hart. Kijk hier voor meer informatie.

Vergaderen in het Groene Hart - Molenpolder

Vergaderen in het oer-Hollandse landschap van het Groene Hart. Dat kan bij De Blauwe Knut in de Molenpolder. Lees hier meer over mogelijkheden en prijzen.

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten