Het zit in onze natuur

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Verfijn resultaten
  • 355
  • 145
  • 45
  • 854
  • 265
  • 622
  • 53

Er zijn 2522 resultaten gevonden

Vergaderen in Buitencentrum Almeerderhout

Vergaderen op een inspirerende locatie, midden in de natuur. Dat kan bij Buitencentrum Almeerderhout. Lees hier meer over arrangementen en prijzen.

Dierenvriendjespad bij Buitencentrum Almeerderhout

Kom spelen in de natuur! Loop het Dierenvriendjespad in het Almeerderhout en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Met de beverbus door het Almeerderhout

Ontdek Stadslandgoed de Kemphaan in Almere met de Beverbus! Stap in en uit op verschillende plekken op het landgoed.

Kabouterpad bij Buitencentrum Almeerderhout

Kom kabouters zoeken! Loop het Kabouterpad bij Buitencentrum Almeerderhout en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 t/m 6 jaar.

Hulpboswachter bij Buitencentrum Almeerderhout

Ben jij uit het goede hout gesneden? Met het hulpboswachtershandboek en een hulpboswachtersjas vol met gadgets ontdek je de Stadsbossen van Almere.

Op zoek naar De Grote Vijf in het Almeerderhout - bever

Stap in de kano en scoor de 5 wilde dieren van Nederland! In de Stadsbossen van Almere speur je met de boswachter naar de bever. Meld je nu aan!

Kinderfeestje Buitencentrum Almeerderhout

Ben jij binnenkort jarig en wil je een actief verjaardagsfeestje geven in de buitenlucht? Vier het bij Staatsbosbeheer in Buitencentrum Almeerderhout.

Wandeling over Stadslandgoed De Kemphaan

zaterdag 25 november

Wandel mee met de gids van Staatsbosbeheer en ontmoet de dieren die hier leven. De gids vertelt je van alles over het ontstaan van dit jongste stadslandgoed van Nederland.

Skogsfloating: zweven in het bos

Zweef in het bos van Almeerderhout middels skogfloating en ervaar wat dit met je doet: ontspanning, gewichtloosheid en stimulans van creativiteit.

Op zoek naar De Grote Vijf in het Almeerderhout - ree

zondag 26 november

Ga op pad met de boswachter en scoor de 5 wilde dieren van Nederland. In de Stadsbossen van Almere speur je met de boswachter naar reeën. Meld je nu aan!

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten