Het zit in onze natuur

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Verfijn resultaten
  • 589
  • 147
  • 45
  • 851
  • 290
  • 618
  • 53

Er zijn 2808 resultaten gevonden

Vergaderen in Buitencentrum Schoorlse Duinen

Vergaderen op een inspirerende locatie, midden in de natuur. Dat kan bij Buitencentrum Schoorlse Duinen. Lees hier meer over arrangementen en prijzen.

Schoolreisje naar de Schoorlse Duinen voor het voortgezet onderwijs

Ga met je klas de Schoorlse Duinen in en ontdek de natuur, samen met de gids van Staatsbosbeheer. Er zijn uitdagende programma's voor leerlingen van 12 tot 16 jaar, al vanaf € 2,50 per leerling.

Naaldbomenexcursie wandeltocht

zondag 6 mei

Ontdek de verschillende naaldbomen van de Schoorlse Duinen in deze ontspannen wandeltocht met gids.

Tovertocht in de Schoorlse Duinen

Maak met je vriendjes een tovertocht door de Schoorlse Duinen in Noord-Holland. Geschikt voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Ook leuk als schoolreisje.

Expeditie Boswachterscode Schoorlse Duinen

De natuur zit boordevol leuke weetjes! Ontdek ze al speurend en spelend bij Buitencentrum Schoorlse Duinen. Leuk voor kinderen van 7-10 jaar en scholen.

Beklim het Hogeduinenpad in de Schoorlse Duinen

In de Schoorlse Duinen liggen de hoogste duinen van Nederland! Kom je ze beklimmen? Een actieve tocht voor stoere jongens en meiden.

Dierenvriendjespad bij Buitencentrum Schoorlse Duinen

Kom spelen in de natuur! Loop het Dierenvriendjespad in de Schoorlse Duinen en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 tot 7 en scholen.

Dagje stappen over de Sallandse Heuvelrug

zaterdag 16 juni

Stevige wandelaars opgelet: ga met de gids mee voor een extra lange wandeling door de uitgestrekte heidevelden en bossen van de Sallandse Heuvelrug. Afstand: 17 km, inclusief picknick.

Vergaderen in Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Vergaderen op een inspirerende locatie, midden in de natuur. Dat kan bij Buitencentrum de Sallandse Heuvelrug. Lees hier meer over arrangementen.

Bootcamp op de Sallandse Heuvelrug

Ga tot het uiterste in gevarieerde oefeningen en sportieve uitdagingen met deze actieve workout in de buitenlucht. Een teambuilding bootcamp waarin je op een andere manier in contact komt met elkaar.

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten