Het zit in onze natuur

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Verfijn resultaten
  • 459
  • 163
  • 45
  • 859
  • 269
  • 621
  • 52

Er zijn 2644 resultaten gevonden

Bedrijfsuitje: zwerven over de Sallandse Heuvelrug

Toe aan rust, stilte en een onvergetelijke belevenis in de ongerepte natuur? Ga met je collega’s op ontdekkingstocht op de Sallandse Heuvelrug.

Picknicken op de Sallandse Heuvelrug

Bestel een picknickmand bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug en geniet van een gezellige picknick in de natuur. Ook leuk in combinatie met een excursie met de boswachter, kinderfeestje of ritje met de Heideslak! Vanaf € 7 p.p.

Vergaderen in Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Vergaderen op een inspirerende locatie, midden in de natuur. Dat kan bij Buitencentrum de Sallandse Heuvelrug. Lees hier meer over arrangementen.

Bedrijfsuitje: teambuilding op de Sallandse Heuvelrug

Even stilstaan en bedenken of je met je team nog de juiste dingen doet? Dan is teambuilding op de Sallandse Heuvelrug iets voor jouw bedrijf.

Dagje uit: wandelen op de Sallandse Heuvelrug

Wil je met familie of collega's op pad met de boswachter? Laat je verrassen met een bossafari op de Sallandse Heuvelrug. Kijk hier voor meer informatie.

Dagje uit: een dag boswachter in Salland

Kruip in de huid van de boswachter en proef het echte buitenleven! Ga mee en maak kennis met het werk, de dieren en de planten op de Sallandse Heuvelrug.

Woordvoerders van de natuur - Sallandse Heuvelrug

Je kruipt in de huid van onderzoeker, journalist of ondernemer en ontdekt de natuur van Salland op een manier die bij jou past. Leuk voor groep 7/8!

Schoolreisje met een bolderkar vol opdrachten over de Sallandse Heuvelrug

Met een bolderkar vol speelse opdrachten ontdekken kinderen de natuur van de Sallandse Heuvelrug tijdens deze kinderactiviteit. Voor scholen, BSO's en kinderfeestjes.

Workshop film maken op de Sallandse Heuvelrug

Wil je weten hoe het voelt om een filmster te zijn? Doe mee aan de workshop film maken in het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. Ook leuk als bedrijfsuitje.

Dagje uit: ontdek de Sallandse Heuvelrug met de Heideslak

Op pad met de boswachter en zijn enkele mensen minder goed ter been? Met electrokar de Heideslak ontdek je comfortabel de bossen van de Sallandse Heuvelrug!

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten