Het zit in onze natuur

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Verfijn resultaten
  • 595
  • 219
  • 161
  • 44
  • 748
  • 344
  • 61
  • 631
  • 10
  • 53

Er zijn 3033 resultaten gevonden

Schoolreisje naar de Schoorlse Duinen voor het voortgezet onderwijs

Ga met je klas de Schoorlse Duinen in en ontdek de natuur, samen met de gids van Staatsbosbeheer. Er zijn uitdagende programma's voor leerlingen van 12 tot 16 jaar, al vanaf € 2,50 per leerling.

Tovertocht in de Schoorlse Duinen

Maak met je vriendjes een tovertocht door de Schoorlse Duinen in Noord-Holland. Geschikt voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Ook leuk als schoolreisje.

Ga op Natuurexpeditie in Westerschouwen

Ga met de klas op Natuurexpeditie. Ontdek klimmend, rennend en sjouwend de natuur in Boswachterij Westerschouwen. Leuk voor groep 7 en 8!

Kinderfeestje op Westerschouwen

Wil je een origineel feestje? Ga jutten op het strand, klauteren op een hoge duin of struinen door de boswachterij. Vier je kinderfeestje bij Staatsbosbeheer.

Strandjutten op Schouwen

zaterdag 20 oktober

Leer je kinderen de geheimen van de zee kennen. Met de gids van Staatsbosbeheer speur je langs de waterkant en onderzoek je wat je gevonden hebt, wrakhout, wieren, en wie weet wat nog meer!

Paddenstoelen van het GADRA-bos

maandag 15 oktober

Altijd al meer willen weten over paddenstoelen? Ga mee met een deskundige gids en ontdek het GADRA-bos van Schouwen-Duiveland. Vergeet je spiegeltje niet!

Pop-up Quiz met thema Natuur

In samenwerking met het restaurant Buitengewoon lekker organiseert het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug een gezellige natuur, pop-up quiz. Weten jullie alles over de natuur? Ga dan de strijd aan!

Workshop zandsculpturen op de Sallandse Heuvelrug

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Volg dan de workshop zandsculpturen bouwen bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. Tijdens deze workshop leer je samen met je team de kneepjes van het vak!

Natuurwijs: met je klas naar het bos op de Sallandse Heuvelrug

Doe mee met NatuurWijs Sallandse Heuvelrug, een natuureducatief programma voor kinderen van de basisschool. Samen met je klas tot over je oren het groen in!

Mountainbiken op de Sallandse Heuvelrug

De Sallandse Heuvelrug is glooiend met volop klimmetjes en afdalingen. Een perfect gebied om te mountainbiken. Leer de techniek in een clinic of kies een begeleid groepsuitje.

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten