Het zit in onze natuur

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Verfijn resultaten
  • 515
  • 162
  • 45
  • 866
  • 266
  • 627
  • 52

Er zijn 2701 resultaten gevonden

Met de boswachter door het Hossebos Noard-Fryslân

Wil jij met je vriendjes spelen in het bos en ook nog eens alles weten van allerlei beestjes die leven in en om het water? Leuk voor een kinderfeestje!

NatuurWijs: met je klas op pad in Noord-Limburg

Doe mee met NatuurWijs Limburg, een natuureducatief programma voor kinderen van de basisschool. Samen met je klas tot over je oren het groen in!

Kameleonnatuurvaart in het Sneekermeer

Beleef het Sneekermeer vanaf het water. De boswachter laat je met de Kameleonboot een stukje van het unieke Natura 2000-gebied It Snistermar zien. Leuk voor het hele gezin!

Verlaten Eiland expeditie in het Sneekermeer

Op een verlaten eiland vlakbij het Kameleondorp ligt een schat verborgen. Samen met Hielke en Sietse ga je op eilandexpeditie. Ontdek jij de geheime code?

Dagje uit met de boswachter naar eendenkooi Goëngamieden

Ga mee op pad in de eendenkooi! Ontdek hoe de kooiker hier vroeger zijn werk deed en waar spreuken als ‘de pijp uitgaan’ en ‘achter de schermen’ vandaan komen.

Kabouterpad Sellingen

Kom samen met je kinderen kabouters zoeken op het Kabouterpad bij Sellingen en beleef allerlei spannende avonturen. Leuk voor kinderen van 3 t/m 6 jaar.

Vergaderen in Buitencentrum Weerribben

Vergaderen op een inspirerende locatie, midden in de waterrijke natuur. Dat kan bij Buitencentrum Weerribben. Lees hier meer over arrangementen en prijzen.

Bedrijfsuitje: struinen in de Weerribben

Toe aan rust, stilte en een onvergetelijke belevenis in de buitenlucht? Ga met je collega’s op ontdekkingstocht door de ongerepte natuur van de Weerribben.

Kabouterpad bij Buitencentrum Weerribben

Kom kabouters zoeken! Loop het Kabouterpad bij Buitencentrum Weerribben en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 t/m 6 jaar.

Bedrijfsuitje: ontdek de Weerribben met een boottocht

Ontdek de Weerribben tijdens een avontuurlijke tocht. Geniet van de verhalen over de otter, spring op het trilveen en pluk watermunt voor een kopje thee.

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten