Het zit in onze natuur

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Verfijn resultaten
  • 530
  • 146
  • 45
  • 853
  • 278
  • 618
  • 53

Er zijn 2731 resultaten gevonden

Kabouterpad Achterhoek

Kom kabouters zoeken! Loop het Kabouterpad bij Ruurlo in de Achterhoek en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 t/m 6 jaar.

Dagje uit: met de boswachter door het Bentwoud

Ben je op zoek naar een actief uitje in de natuur met familie of vrienden? Ga op pad met de boswachter van Bentwoud. Het programma is op maat samen te stellen, zowel qua tijd als type wandeling. Met leuke extra mogelijkheden.

Hulpboswachter in het Bentwoud

Ben jij uit het goede hout gesneden? Met het Hulpboswachtershandboek en een hulpboswachtersjas vol met gadgets ontdek je het Bentwoud.

NatuurWijs: met je klas op pad in het Bentwoud

Doe mee met NatuurWijs Bentwoud, een natuureducatief programma voor kinderen van de basisschool. Samen met je klas tot over je oren het groen in!

Met je klas op pad in het Bentwoud

Op pad door het Bentwoud. Kom met de klas de natuur in ontdekken en opdrachten uitvoeren. De boswachter laat je de natuur beleven en bewonderen met hoofd, hart en handen.

Kabouterpad Mastbos

Kom kabouters zoeken! Loop het Kabouterpad in Mastbos en beleef allerlei spannende avonturen. Leuk voor kinderen van 4 t/m 7 jaar.

Rugzakjesroute door bos Elfbergen

Ga je mee op speurtocht door de bossen van Gaasterland? Meet bomen, haal de natuur dichtbij met je verrekijker of vergroot de kleinste beestjes met je loep!

Expeditie Boswachterscode Gaasterland

De natuur zit boordevol leuke weetjes! Ontdek ze al speurend en spelend in Gaasterland. Leuk voor kinderen van 7-10 jaar.

Het dassenpad door bos Elfenbergen

Wil je meer weten over de das? Volg het Dassenpad in bos Elfbergen. Een avontuurlijke tocht langs smalle paadjes en zelfs een droge sloot.

Het spechtenpad door bos Elfbergen

Test je spechtenkennis op het Spechtenpad van bos Elfbergen in Gaasterland! Gewapend met verrekijker en een loep doe je leuke opdrachtjes langs de route.

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten