Zakendoen

Ondernemen in de mooiste natuur van Nederland? Dat kan. Bij Staatsbosbeheer staan we open voor ideeën van ondernemers.

Ondernemer gezocht

Staatsbosbeheer zoekt regelmatig ondernemers die kansen zien voor onze gebieden of gebouwen. Hieronder ziet u plannen waarvoor wij een partner zoeken.

Heeft u belangstelling voor een van deze plannen? Neem dan contact op met de personen die bij het project worden genoemd of met ons Contactpunt Ondernemers.

Horsterwold - inschrijving gesloten

Staatsbosbeheer zocht creatieve ondernemers die kansen zien om in het Horsterwold een nieuw initiatief te starten. De inschrijving is sinds 1 januari 2017 gesloten.

Lees verder

Camping Wieringerrand

Staatsbosbeheer zoekt een ondernemer voor camping Wieringerrand, een natuurkampeerterrein in het Robbenoordbos, op slechts een uurtje rijden van Amsterdam.

Lees verder

Het Groene Schip

Creatieve ondernemers gezocht voor het Groene Schip in de Houtrak, een heuvel van 30 meter hoog tussen Amsterdam en Haarlem.

Lees verder

Hollandse IJsselgebied

Staatsbosbeheer zocht voor het Hollandse IJsselgebied een ondernemer met een goed plan om hier een aantrekkelijk recreatiegebied van te maken.

Lees verder

Nieuw Wulven

Staatsbosbeheer zocht voor het recreatiegebied Nieuw Wulven bij Houten een ondernemer met visie, die kansen ziet om op deze mooie plek een passende activiteit te starten.

Lees verder