Zakendoen

Ondernemen in de mooiste natuur van Nederland? Staatsbosbeheer staat open voor samenwerking met het bedrijfsleven.

Contact

Buitenfonds

 

Zoek zakelijk de verbinding met de natuur

Buitenfonds doet graag zaken met het bedrijfsleven. De samenwerking is van belang om onze gebieden toegankelijk te maken en houden. En andersom: een groene infrastructuur draagt bij aan een gezond vestigingsklimaat voor bedrijven en heeft een positief effect op het welzijn en de gezondheid van werknemers.
Samenwerken met Buitenfonds biedt uw bedrijf de mogelijkheid maatschappelijke betrokkenheid en verbondenheid met de natuur te laten zien aan medewerkers en klanten en geeft ons de kans onze doelstellingen te realiseren.

Club Groeneveld - voor ceo's, bestuurders en topondernemers

Club Groeneveld biedt dé win-win voor de Nederlandse natuur en het bedrijfsleven. Door het wegvallen van subsidies worden activiteiten op gebied van educatie en natuurbeleving voor jong en oud bedreigd. Daarom is Buitenfonds Club Groeneveld gestart. Een uniek netwerk voor ceo's, bestuurders en ondernemers van grote en middelgrote organisaties. Het doel is gezamenlijk als mens, leider en organisatie te investeren in het behoud van de Nederlandse natuur en ons te laten inspireren door alles wat de natuur te bieden heeft. 

Interesse in een lidmaatschap voor Club Groeneveld? Ga naar www.clubgroeneveld.nl.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar Buitenfonds.nl/zakelijk Of neem contact op met Frank van Hedel, Accountmanager Zakelijke Markt van Buitenfonds via 06-22818366 of frank@buitenfonds.nl

Frank van Hedel
Vragen over dit onderwerp? Frank van Hedel Accountmanager Zakelijke Markt Buitenfonds
     

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten