Prijsvraag kerst 2022

Wat leuk dat je een taart wil winnen voor je team! Je kunt het nieuwe jaar niet beter beginnen :-)

Staatsbosbeheer: dat ben jij!

Samen met 1364 collega’s, 8141 vrijwilligers en 1965 maatschappelijke collega’s zetten we ons in voor Staatsbosbeheer. Wij maken met elkaar onze doelen en ambities waar. Allemaal met onze eigen kennis en kunde, maar gedreven door dezelfde bezieling voor het groene erfgoed van Nederland. 

Maak kans op 1 van de 5 nieuwjaarstaarten voor jou en je team

Meedoen is eenvoudig. Klik hieronder op de afbeelding ‘#Wij’ en zoek de verborgen code (let op: het laden kan even duren). Vul deze code samen met je naam en het team waarvoor je meedoet in via het formulier onderaan de pagina. Wie weet begin jij het nieuwe jaar dan met een heerlijke taart! Meedoen kan tot en met 9 januari 2023. Onder alle goede inzendingen worden half januari 5 gelukkige winnaars getrokken. De winnaars ontvangen per e-mail bericht.

Op sommige smartphones wordt de afbeelding niet helemaal scherp. Probeer het dan op je computer via staatsbosbeheer.nl/prijsvraagkerst2022.

PS: vergeet ondertussen niet te genieten van de beelden waar #WijStaatsbosbeheer voor staat. De kracht van Wij? Dat ben Jij!

#WijStaatsbosbeheer