Overnachten

Huur een vakantiehuis of kom kamperen in de mooiste natuur van Nederland.

Verfijn resultaten
Provincie
 • 10
 • 4
 • 11
 • 22
 • 1
 • 5
 • 10
 • 3
 • 17
 • 3
 • 5
 • 6
Overnachtenfilters
 • 45
 • 53

Er zijn 98 accommodaties gevonden


Lekker op vakantie of een weekendje weg? Boek je vakantiewoning of kampeerterrein op de mooiste plekken in de Nederlandse natuur. Rust, ruimte en vrijheid, dat is wat je hier beleeft. Waan je in de wereld van de boswachter, op unieke locaties waar de natuur bij je voordeur of tent begint.

Hier vind je alle vakantiewoningen en kampeerterreinen van Staatsbosbeheer op een rij. Kijk voor meer informatie over de kampeerterreinen op logerenbijdeboswachter.nl Meer over de Buitenleven vakantiewoningen, van voormalige boswachterswoningen tot statige villa's, vind je op buitenlevenvakanties.nl.

Proef met Cabiner

In Hart van Drenthe wordt een proef gedaan met de Cabiner, een zelfvoorzienende en verplaatsbare trekkershut (4 pers.). Kijk voor meer informatie op buitenlevenvakanties.nl

Haank: landgoed met boomgaard

Vakantiewoning Haank (5 pers.) staat op landgoed Slangenburg in de buurt van Zelhem in de Achterhoek. De ligging en het weidse uitzicht maken van dit vakantiehuis een heerlijke plek voor een lang of kort verblijf.

Meer informatie

Heidehof: met eigen tennisbaan

Wil je logeren in een origineel boswachtershuis met uitzicht op heide en vijver én met een eigen tennisbaan? Boek dan vakantiewoning Heidehof (9 pers.) nabij Nunspeet. De wandel- en fietspaden door de eeuwenoude bossen zijn uitnodigend!

Meer informatie

Helenahoeve: kaasboerderij aan het water

In de Deurnse Peel, een natuurgebied op de grens van Noord-Brabant en Limburg, staat de voormalige kaasboerderij Helenahoeve (4 pers.). Deze vakantiewoning ligt aan het water en heeft een prachtig uitzicht over het omliggende land.

Meer informatie

Het Schot: paalkampeerplek

Speciaal voor avontuurlijk ingestelde fietsers of wandelaars zijn er paalkampeerplekken: kampeerterreintjes waar je 'wild' mag kamperen. Ook in de boswachterij Staphorst staat een paal waar je je tentje mag opzetten.

Meer informatie

Hoens Huusie: hottub en houtkachel

Lekker even tijd voor elkaar? In de Weerribben ligt de rietgedekte molenaarswoning Hoens Huusie (2 pers.). Relax bij de knetterende houtkachel, overnacht in de knusse bedstee en geniet van de houtgestookte Dutch-tub. Het water op? De kano ligt klaar!

Meer informatie

Hoeve Gerendal: bourgondisch genieten

In Schin op Geul, met een prachtig uitzicht over het Gerendal, staat deze gelijknamige vakantiewoning. Hoeve Gerendal (10 pers.) in Zuid-Limburg ziet eruit als een oude Belgische hoeve en is van alle gemakken voorzien.

Meer informatie

Hoorn: tussen strand en bos

Aan de ene kant het strand, aan de andere het bos en het plaatsje Hoorn op loopafstand. Op natuurkampeerterrein Hoorn op Terschelling springen ook konijnen vrolijk rond.

Meer informatie

Huusje van Hannes: ultiem eilandgevoel

Ben je op zoek naar het eilandgevoel? In Texel, aan de bosrand bij de Koog, staat de voormalige boswachterswoning Huusje van Hannes (4 pers.) Het vakantiehuis is volledig gerenoveerd en een geweldig vakantieverblijf voor natuurliefhebbers.

Meer informatie

In 't Zand: oude dienstwoning

In Boswachterij Kootwijk, een prachtig bosgebied, vind je vakantiewoning In ’t Zand (4 pers.). Het huis dankt zijn naam aan het Kootwijkerzand, het grootste stuifzandgebied van Europa. Dit eigentijds ingerichte vakantiehuis is heerlijk comfortabel.

Meer informatie

Kaapweg: paalkampeerplek

Speciaal voor avontuurlijk ingestelde fietsers of wandelaars zijn er paalkampeerplekken: kampeerterreintjes waar je 'wild' mag kamperen. Ook bij de Kaapweg op de Utrechtse Heuvelrug staat een paal waar je je tentje mag opzetten.

Meer informatie

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten