Informatie over cookies

Staatsbosbeheer maakt op deze website gebruik van cookies. Meer uitleg over cookies.

Noodzakelijk

Zorgt voor een goede werking van de website

Social

Nodig voor het delen van pagina's en bekijken van video's

Statistieken

Hiermee stemmen we de website af op voorkeuren van bezoekers

Contact

Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

Festival Grasnapolsky voor vijfde jaar op rij op Radio Kootwijk


Op 2, 3 en 4 februari 2018 vindt de vijfde editie van Grasnapolsky plaats. Radio Kootwijk zal wederom het toneel zijn van een uiteenlopend muziekprogramma met veel aandacht voor de Nederlandse, Belgische en internationale underground. Daarnaast krijgen disciplines als dans, (muziek)theater, performance én de boswachters van Staatsbosbeheer een prominentere plek in de programmering. Dit vijfde jaar staat in het teken van het thema ‘ver weg/dichtbij’, dat als een rode draad door programma, vormgeving en aankleding zal lopen. Overnachten gebeurt ook dit jaar weer op Landal Rabbit Hill, waar een passend nachtprogramma niet zal ontbreken.

Samenwerking met boswachters

Tijdens deze jubileumeditie wordt weer nauw samengewerkt met Staatsbosbeheer. Gezamenlijk zullen we komende editie een nog uitgebreider randprogramma opstellen met een actieve rol voor de boswachters. Daarnaast wordt er samen met boswachter Frank gekeken naar nog te ontdekken plekjes van deze bijzondere locatie, die nog niet eerder zijn opengesteld voor het festivalpubliek.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start zaterdag 21 oktober om 10:00 uur via de website van Grasnapolsky.

Winterfestival

Festival Grasnapolsky ontstond in 2010 in Utrecht, vanuit het oorspronkelijke idee in de winter een festival in een hotel te organiseren. Het ontwikkelde zich in de jaren erna als een festival dat draait om ontdekken. Op een unieke locatie midden in de natuur biedt het festival haar publiek de kans om veel te ontdekken rondom locatie, natuur, geschiedenis, architectuur, kunst en muziek.
Zendstation Radio Kootwijk sluit hier goed bij aan. Op deze bijzondere erfgoedlocatie midden op de Veluwe werd namelijk de eerste radioverbinding tussen Nederland en Nederlands-Indië gelegd.

Evenementen bij Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer wil dat zo veel mogelijk Nederlanders op zo veel mogelijk verschillende manieren de natuur in onze gebieden kunnen beleven. Dit doen we o.a. door onze terreinen beschikbaar te stellen voor evenementen. Lees meer over evenementen organiseren in natuurgebieden van Staatsbosbeheer.