Informatie over cookies

Staatsbosbeheer maakt op deze website gebruik van cookies. Meer uitleg over cookies.

Noodzakelijk

Zorgt voor een goede werking van de website

Social

Nodig voor het delen van pagina's en bekijken van video's

Statistieken

Hiermee stemmen we de website af op voorkeuren van bezoekers

Contact

Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

Boswachter helpt singles aan relatie


Deze lente organiseren boswachters en gidsen van Staatsbosbeheer voor het eerst speciaal voor singles excursies in de natuur. Het gaat om een samenwerking van datingsite Relatieplanet en Staatsbosbeheer. De activiteiten krijgen een bijzonder karakter, waarbij interactie tussen de deelnemers centraal staat. Voor zover bekend is het voor het eerst dat in Nederland boswachters worden ingezet als ‘relatiemakelaar’.

Wandeldate

Onder singles zijn wandelevents erg populair. Het blijkt bij uitstek dé manier om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen. Datingcoach Denise Janmaat: ‘Het is veel makkelijker om al wandelend even met elkaar te praten. Als er een stilte valt, voelt dat als gewoon, want je kijkt dan om je heen, geniet van de natuur en pakt een stukje verder het gesprek weer op. Bovendien is het leuk dat je na afloop dan met de singles die je nog niet hebt gesproken tijdens de borrel nog contact kunt leggen. Of met degene die jouw speciale aandacht heeft getrokken even verder kunt praten natuurlijk’.

Activiteiten

De komende maanden worden de speciale wandelexcursies georganiseerd vanuit de buitencentra, onder andere in het Almeerderhout, de Schoorlse duinen en het Drents-Friese Wold. In de Peel en op de Sallandse Heuvelrug vinden de excursies ’s avonds bij maanlicht plaats. Het volledige overzicht staat op de website van Relatieplanet.