Contact

Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

Groene Twinkeling uitgereikt aan groenste ondernemer Overijssel


De winnaar is bekend: Wehkamp is de groenste ondernemer van Overijssel. Tijdens de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst op 14 januari van Natuurmonumenten, Landschap Overijssel, Natuur en Milieu Overijssel en Staatsbosbeheer heeft Wim Pessink van het online warenhuis de Groene Twinkeling met trots in ontvangst genomen.

De winnaar

De Groene Twinkeling is dé prijs voor ondernemers in Overijssel die zich inzetten voor duurzaamheid en biodiversiteit. Wim Pessink, manager logistiek service centrum Zwolle van Wehkamp reageert opgetogen: ‘We zijn apetrots op het winnen van de prijs. Het initiatief om een moestuin te beginnen op ons terrein geeft mede aan dat ook bij medewerkers van onze organisatie groene initiatieven in hoog vaandel staan’. Meer over het duurzaamheidsprogramma van Wehhamp.

Een prijs voor biodiversiteit

De Groene Twinkeling is een initiatief van Natuurmonumenten, Landschap Overijssel, Natuur en Milieu Overijssel en Staatsbosbeheer. Met deze prijs worden Overijsselse organisaties gestimuleerd die zich extra inzetten voor natuur, landschap en biodiversiteit. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst die de vier groene organisaties organiseren voor politiek, overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.