Contact

Dossier Natuurlijk herdenken

De as van een overleden dierbare verstrooien in de natuur. Een groene uitvaartkist of urn van Hollands hout, een boom of bankje om een persoon te herdenken. Het kan bij Staatsbosbeheer.

Herinneringsbankjes

Staatsbosbeheer kijkt graag naar de mogelijkheden om een herinneringsbankje te plaatsen op een dierbare plek als herinnering aan een dierbaar persoon of bijzonder moment. We luisteren naar uw wensen en bekijken vervolgens wat er mogelijk is. We houden ons daarbij aan de regels en bekijken ook de plek in het totale beheer van het gebied. Niet alles kan overal. Wellicht komt de boswachter met een nog veel mooiere plek.

Natuur Comfort

Staatsbosbeheer heeft een eigen meubellijn ‘Natuur Comfort’, gemaakt van Hollands hout uit eigen bossen. In veel gebieden treft u deze banken en picknicktafels. In sommige gebieden is een speciale stijl afgesproken, daar houden we ons dan aan.

De Natuur Comfort meubels zijn robuust en eenvoudig met mooie details. Ze zijn gemaakt van onbehandeld douglas hout, met FSC®-keurmerk. Op de bankjes met rugleuning is een vaste plek voor een herinneringsplaatje met ruimte voor een tekst.

Neem voor verzoeken contact op met de boswachter in het gebied.

Annelieke Pouw
Vragen over dit onderwerp? Annelieke Pouw Medewerker verkoop binnendienst