Staatsbosbeheer magazine

Staatsbosbeheer magazine stopt

We nemen afscheid van Staatsbosbeheer magazine en van jou als abonnee. Maar hopelijk niet van jouw band met ons en de Nederlandse natuur. Hier lees je hoe je op de hoogte kunt blijven ons werk en hoe je ons kunt blijven steunen. Als abonnee kreeg je eind september 2021 ook een mini-magazine in de bus met deze informatie.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de mooiste verhalen, leukste tips en boeiendste weetjes uit de natuur. Schrijf je dan in voor het Bericht van de boswachter. Elke maand ontvang je dan gratis deze digitale nieuwsbrief uit de natuur.

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Blijf ons steunen

Abonnee van Staatsbosbeheer magazine was je niet voor niets. Wil je de Nederlandse natuur en ons werk blijven steunen? Doneer dan je abonnementsgeld aan Buitenfonds. Daarmee kunnen we waardevolle projecten realiseren waarvoor geen financiering (meer) is. Denk aan kinderen naar buiten brengen of monumenten toegankelijk houden.

Wil je ons werk structureel blijven steunen? Word dan donateur van Buitenfonds en zet je abonnementsgeld om in een jaarlijkse donatie. Of doneer eenmalig het restant van jouw abonnementsgeld aan een van de projecten.


Ik word donateur Buitenfonds Ik kies voor een project

Restitutie abonnementsgeld

Je kunt ook kiezen voor restitutie van het resterende abonnementsgeld. Het zomernummer van 2021 was het laatste nummer. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de einddatum van jouw abonnement en het aantal nummers waar je nog recht op had. Je ontvangt € 5,50 per nummer.

Ik kies voor terugbetaling

Natuurverhalen

Staatsbosbeheer magazine stopt, maar we blijven onze verhalen delen. Verhalen over het groene erfgoed dat we beheren. En over de natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we met en voor anderen duurzaam benutten. Bekijk, lees en luister naar de verdiepende verhalen, video’s, beeldverhalen en podcasts over ons dagelijks werk.

Bekijk, lees en luister naar onze natuurverhalen

Meer over Staatsbosbeheer magazine