Walcheren

Ooit een eiland, nu een beschut landschap achter hoge duinen en zware dijken. Met de mooiste stranden, bossen en kreken.

Routes

Wandelen op Walcheren betekent: even helemaal weg, de natuur in. Op Walcheren zijn diverse wandelingen voor jong en oud. Bij de wandelroutes geven we aan waar het startpunt is. Vanaf daar kun je zelf de markering volgen. De gemarkeerde wandelroutes staan ook op wandelkaart nr. 29 Walcheren, te koop in de webwinkel van Falk. Met deze kaart op zak kun je natuurlijk ook je eigen route uitstippelen.

Wandelroute Manteling wit - 2,4 km

Wandeling door de Manteling van Walcheren. Lanen, vijvers en rhodondendrons verraden de oplettende wandelaar dat dit bos onderdeel is van een landgoed. Start: Terra Maris, Duinvlietweg, Oostkapelle. Volg witte route.

Meer informatie

Wandelroute Veerse Bos - 5,7 km

Wandeling door het afwisselende Veerse Bos, met veel open plekken, vergezichten en kreken. Start: P-plaats Kraaiennestweg, Veere. Volg blauwe route.

Meer informatie

Wandelroute Fort Rammekenshoek - 2,3 km

Wandeling door het krekengebied Rammekenshoek rond Fort Rammekens bij Vlissingen. Start: Fort Rammekens, Rammekensweg, Ritthem. Volg blauwe route.

Meer informatie

Wandelroute familiepad Walcheren - 2,2 km

Ontdek Walcheren via het familiepad, een verhard pad dat toegankelijk is voor onder meer rollators, scootmobiels en kinderwagens. Start: Groeneweg 1, 4356 CH Oostkapelle.

Meer informatie

Wandelroute Manteling blauw - 3,8 km

Wandeling door de Manteling van Walcheren. Lanen, vijvers en rhodondendrons verraden de oplettende wandelaar dat dit bos onderdeel is van een landgoed. Start: Terra Maris, Duinvlietweg, Oostkapelle. Volg blauwe route.

Meer informatie

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten