Twente

Zoek je de sfeer van het boerenland van vroeger? In Twente vind je het nog. Net als Nederlandse mooiste hoogvenen en beekdalen.

Overnachten

Een vakantiehuis huren, midden in de natuur, in Twente kan het. Geniet te voet of op de fiets van het glooiende landschap, de veengebieden en de bossen in Twente en kom daarna helemaal thuis in je vakantiehuis.

De vakantiewoningen op droomplekken in de Nederlandse natuur boek je via buitenlevenvakanties.nl.

De Batsboer: slapen in Saksische boerderij

Aan de rand van landgoed Springendal in Overijssel, staat vakantieboerderij De Batsboer (7 pers.) omringd door het afwisselende Twentse landschap. Deze vakantiewoning heeft een ruime tuin en speelkamer.

Vakantiewoning
vakantiewoning Batsboer

De Wildspieker: ontdek de tuin van Nederland

In schilderachtig Twente staat vakantiewoning De Wildspieker (4 pers.). Dit eigentijdse, charmante vakantiehuis op landgoed Springendal dankt zijn naam aan het woord ‘Spieker’, wat Twents is voor schuur.

Vakantiewoning
Vakantiewoning De Wildspieker

Meerbekke: typisch Twents

Vakantiewoning Meerbekke (7 pers.) is één van onze meest authentieke woningen. Veel oorspronkelijke elementen zijn bewaard gebleven van deze Saksische boerderij. De inrichting is eigentijds en sfeervol.

Vakantiewoning
vakantiewoning Meerbekke

Puntjan: Twentse doorkijkjes

In Twente, vlakbij Oldenzaal, staat vakantiewoning Puntjan (4 pers.) met gecombineerde zit- en eetkamer/keuken. Het vakantiehuis heeft een intieme sfeer, een eigentijdse inrichting en fijn terras.

Vakantiewoning
vakantiewoning Puntjan

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten