Noordoost-Brabant

Zandpaden, vennen, bos, meanderende beken, kleine boerderijtjes en mooie doorkijkjes. Noordoost-Brabant heeft het allemaal.

Activiteiten

Noordoost-Brabant biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Zelf iets plannen? Neem contact op met boswachter Frank van Kalleveen: f.kalleveen@staatsbosbeheer.nl. Geef altijd zo volledig mogelijk aan wat je wilt doen, wanneer en met hoeveel mensen je komt. De boswachter kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Avondwandeling Sint Anthonis

€ 10 € 7,50

Ontdek de bossen van Sint Anthonis in het donker tijdens de IVN avondwandeling. Vang nachtvlinders, luister naar de nachtzwaluw en de verhalenverteller en warm op bij het kampvuur met een kop soep of chocolademelk. Een spannende tocht voor het hele gezin!

  • Avond en nacht
Sterrenlucht boven open veld met paar bomen

Kabouterpad Boswachterij Sint Anthonis

€ 5.00

Kom kabouters zoeken! Loop het Kabouterpad in Boswachterij Sint Anthonis en beleef allerlei spannende avonturen. Leuk voor kinderen van 3 t/m 6 jaar.

  • Voor kinderen
  • Voor scholen
Vijf kinderen zitten op een boomstam verkleed als kabouters

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten