Biesbosch

Een doolhof van rivieren, eilandjes met wilgen en kreken met glashelder water. De Biesbosch beleef je het beste vanaf het water.

Routes

Met de kano of te voet eropuit in natuurgebied de Biesbosch. Geniet van de natuur met de diverse kanoroutes en wandelroutes in het gebied. De routes kun je downloaden. De gemarkeerde wandelroutes staan ook op wandelkaart nr. 27 Biesbosch, te koop in de webwinkel van Falk. Met deze kaart op zak kun je natuurlijk ook je eigen route uitstippelen.

Kanoroute Hollandse Biesbosch - 6 km

Wie de Biesbosch invaart, laat alle drukte ver achter zich. Elk jaargetijde heerst er een andere sfeer en en overal zie je sporen van bevers. Start: Biesboschcentrum, Baanhoekweg 53, Dordrecht.

Meer informatie

Kanoroute Brabantse Biesbosch - 11 km

Als je je geruisloos voortbeweegt op het water, zie je allerlei vogels die de Biesbosch als woon- of jachtgebied kozen. Start: jachthaven Vissershang, Vissershang 2, Hank. Volg groene route.

Meer informatie

Wandelroute familiepad Biesbosch - 0,4 km

Ontdek de Biesbosch via het familiepad, een verhard pad dat toegankelijk is voor onder meer rollators, scootmobiels en kinderwagens. Start: De Hilweg 2, Werkendam.

Meer informatie

Wandelroute De Pannekoek - 2,4 km

In De Pannekoek bij het Biesboschmuseum wandel je door oude grienden die deels nog op de tradionele manier worden onderhouden. Maak kennis met een stukje puur Nederlandse cultuurhistorie. Start: Biesboschmuseum, Hilweg 2, Werkendam.

Meer informatie

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten