Contact

Hier kom ik graag

Waar kom jij helemaal tot rust? Of leef je juist helemaal op? Waar beleefde je alleen of samen speciale momenten? Dat zijn de plekken waar we graag komen, plekken met een verhaal. Die verhalen vind je hier!

Rien, Westerschouwen

Rien is een natuurgids op Schouwen-Duiveland. Hij geniet ervan om mensen iets nieuws te leren over de natuur, en dan het liefst met een goede dosis humor. Rien houdt van de natuur, maar is na zijn ongeluk meer de natuur gaan opzoeken. Hij zit in een rolstoel, maar dat beperkt hem niet.

Heb jij ook een plek waar je graag komt? Laat ons weten welke plek belangrijk is voor jou!

Mail redactie@staatsbosbeheer.nl

Zelf Westerschouwen zien?

Boswachterspad Westershouwen laat je de mooiste plekken van het gebied zien. Wandel door het bos met zijn spechten, kleine goudhaantjes en orchideeën. Met op de achtergrond het ruisen van de zee en de roep van de meeuwen.

Boswachterspad Bos, Schouwen-Duiveland

Doro, Ooijpolder

Doro is een kunstenares met een enorme liefde voor de natuur. En dan specifiek de Ooijpolder. Dagelijks wandelt zij vanuit haar huis door dit natuurgebied bij Nijmegen, en wordt zij verrast door hoe het licht op elk moment van de dag weer anders is.

Bekijk Doro's schilderijen

Zelf de Ooijpolder in?

Boswachterspad Ooijpolder laat je de mooiste plekken van het gebied zien. Langs de uiterwaarden van de Waal, oude steenfabrieken, duizenden ganzen en goudgele populieren in de herfst. Struin rond, ontmoet de konikpaarden en geniet van een prachtig uitzicht bij zonsopkomst.

Naar het boswachterspad